Akinek nincs pénze az szokott spórolni a fűtéssel? Pl. , hogy csak délután fűt be 8 ig, tehát reggel van vagy 17 fok bent?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 11:18
11/12 anonim válasza:
A hőérzet tanulható dolog, tehát, hogy valaki fázik-e 18 fokban, vagy esetleg halálra fagy:-) attól is függ, mit szokott meg.
Nálunk, ha 18 fok van, már kikapcsolom a fűtést (2 kisgyerek), mert muszáj spórolni, de egyáltalán nem fázunk. A gyerekek is poló+pulcsiban vannak. A kisebbik még nem tud nyilatkozni, de nem szokott hideg lenni a keze vagy ilyesmi. A nagyobbik, pedig leveszi a mellényt, amit akkor könyörgök rá, ha leül rajzolni, tehát egyáltalán nem mozog. Ebben is különbözőek vagyunk. Egyik ismerősömnél télen-nyáron 24 fokra van állítva a termosztát...
12/12 anonim válasza:
Mi nem szoktunk sprórollni csak szimplán hidegkedvelők vagyunk. 18 fok az már huh de meleg és ujjatlanban rohangászunk. Ezzel szemben nem vagyunk sosem megfázva. MAmám multkor itt fagyoskodott pulcsiban és meg ujjatlanban voltam. És volt már 7 fok a szobámban. Akkor kezdtem el fűteni. De max 15 fokban vagyok képes elaludni. 20 fok körül nemtudok már aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!