Pufi csipsz a márványfalon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este volt egy kis házibuli, és valamiért jó ötletnek tűnt, ha benyálazott puficsipszeket felragasztva írjak ki valamit a falra. Másnap már nem tűnt olyan dizájnosnak, úgyhogy le is kaptam a falról, de egy csomó foltban ott maradt. Neki estem vizes rongyal, de a márványfestékkel lefestett fal megszívta magát, úgyhogy gyorsan hajszárítóval megszárítottam, és tanácstalanul állok az ügy előtt. Szerintetek hogy tudnám leszedni?2015. márc. 8. 11:16
3/7 anonim válasza:
"és valamiért jó ötletnek tűnt, ha benyálazott puficsipszeket felragasztva írjak ki valamit a falra."
Zseniális! :D
4/7 A kérdező kommentje:
sokan meg is dícsérték h milyen szép lett de szerintem szüleimnek nem fog tetszeni az újonnan megalapított stílusa a nappalinak
2015. márc. 8. 11:41
5/7 anonim válasza:
Az emberi nyál savas kémhatású, a savas anyagok pedig kimarják a márványt, mivel az kalcitból és dolomitból áll. Szerintem az a fal már így veszett.
6/7 anonim válasza:
Lesz mit meselni az unokaknak te allat :) hazibuli alapszabalyarol meg nem hallottal? Sose nalam legyen. ) Nekem ez a nap kerdese. D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!