Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A padlófűtés valóban vízérként...

A padlófűtés valóban vízérként hat?

Figyelt kérdés
Padlófűtést terveztem, de nemrég azt ahallottam, hogy a ház vizes alácsövezése káros vízérként hat. Ha igaz, lehet-e semlegesíteni?
2010. febr. 14. 20:00
 1/4 anonim válasza:
34%
Sok esetben ezeket a vízereket az ún. víz-folyással azonosítják, teljesen tévesen. A vízér egészen más tulajdonságokkal bír, mint a víz-folyás. Ha vízér felett huzamosabb ideig tartózkodunk és hajlamosak vagyunk rá, rövid időn belül rákos daganatokat szerezhetünk, míg a víz-folyás felett tartózkodva, az nem okoz ilyen jellegű daganatokat. Pl. víz-folyásnak nevezhetők a használatban lévő vízvezeték-csövek, vagy a különböző vízelvezető-csövek összessége is. De víz-folyás pl. a felszíni vagy a föld alatti patak is.
2010. febr. 14. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Marhaság,hogy a vízér fölött rákosdaganatunk lesz.Ezt valami kókler találta ki,aki ezzel csapja be a hiszékeny embereket.A vízér semmilyen hatással nincs az emberre.Éppúgy,mint az a szöveg,hogy a fejed alvás közben ne legyen kelet felé.Nem kell minden tudományosnak nevezett ostobaságot elhinni.
2010. febr. 14. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Jáááájjj.... Ezentúl lemondok a vezetékes vízről, és soha többé nem megyek át se folyón, se patakon, mert a végén még rákos leszek... Atyavilág, ekkora idiótákat!
2010. febr. 14. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem, ez idiótaság. Anyámat is beszipkázták ilyenek, még a madárinfluenza alatt, valami eszméletlen szar kéreg teát kellett innunk mindennap, meg adtak neki valami pálcát, amivel mindent bemért, még a radiátorokat is elkezdte bemérni, aztán kihívott egy manust, hogy az is mérje be a házat, és akkor a szobámban elkezdett siránkozni, hogy te jó isten, nincs fejfájásom, meg alvásproblémáim, mondtam, hogy semmi, tök jól alszom és kösz jól vagyok. Erre: hajjjajjjj úgy is hathat, hogy az ember TÚL jól alszik! Meg ilyenek.

Ezek félnótások! Ne foglalkozz velük, anyámból is az egész családnak elege lett, aztán hál istennek leállt vele.

2010. febr. 15. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!