Panel lakás, elutazás hosszabb időre?
Igen, ezt tervezem, meg a villanybiztosítékokat is lekapcsolom.
Mi a helyzet a fűtőtestekkel? Mennyire hajlamosak tönkremenni? Télen érdemes teljesen elzárni?
El zárhatod,mert a szomszédos lakások fűtöttek elfagyni nem fog.
Amúgy a közös képviselőnél szoktak lezárt aláírt borítékban kulcsot hagyni(ha megbízható)amit csak tanúk jelenlétében bonthat fel ill.mehet be a lakásba gond esetén.
A vizet mindenképpen zárd el.
A radiátorokat nem kell, hogyha nem fűtésmérős. Attól, hogy elzárod még van benne víz és ugyanúgy tönkremehet. Szóval ez nem segít.
Mennyi időre mennél?
Ha tényleg hosszabb, és nem csak néhány hét, akkor adj kulcsot a közös képviselőnek. És persze azért add meg, hogy hogyan lehet téged elérni (tel szám, e-mail). Hogy azért tudd, ha valami történik.
" Attól, hogy elzárod még van benne víz és ugyanúgy tönkremehet"
Az igaz,csak nincs nyomás alatt.
7:
Én is azért nem szoktam elzárni, mert állítólag nem jó, ha megbolygatják. Volt, hogy semmi baja nem volt, és akkor kezdett el folyni, amikor elzártam, mert túl meleg volt. Most inkább csak kinyitom az ablakot.
Nyilván új radiátoroknál meg fűtésmérőseknél ez nem gond, hanem inkább régieknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!