Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » HOT PAN sütőnek, hogyan lehet...

HOT PAN sütőnek, hogyan lehet kiszedni tisztításhoz a sütőlapát? A füzet csak annyit mond, hogy szereljük ki. DE hogyan!?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Emeld meg egy kicsit a fűtőszállal ellentétes oldalon és akkor kipattan a helyéről.
2010. febr. 14. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Azon a helyen kezdd az emelést, ahol van egy kis mélyedés a műanyag kasztniban. Ne feszegesd, de ha ott kezded meg kiemelni, akkor könnyen kijön. Ha csak szimplán megemeled, úgy nem biztos... Vigyázz rá nagyon, mert én már tettem tönkre egyet úgy, hogy nem jól emeltem ki!
2010. febr. 14. 11:17
 3/3 anonim válasza:
A kérdezőnek: nekem is van de én nem rég rendeltem és én óvatosan szedtem szét.Ki kell pattintani a műanyagból és kitudod szedni belőle.Először nekem is nehezen ment de a párom megmutatta hogyan kell kiszedni és utána már,tudtam egyedül is. igaz hogy egy kicsit nehezen jött ki mert én sem,akartam eltörni így én is kínlódtam vele kb:15 percet,de a végén csak sikerült. Szerintem óvatosan próbáld elősször,aztán majd bele jöss.
2010. febr. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!