Hol tudom a villámcsapások helyét hónapokra visszamenőleg megnézni?
A biztosítóm azt állítja, hogy nem volt villámcsapás, de nálam villámlott, dörgött. Pontosabban aki a biztosítónak adta a szakvéleményt, velem nem áll szóba. Hogy tudom bizonyítani, hogy a környékemen volt villámlás?
A meterológia csak borsos árért hajlandó megmondani:
A nyilvános árjegyzékben 8 300 Ft
De ha feltettem a kérdést már 26 000 Ft + ÁFA (14%) az ára, azaz a kár nagyságrendjében van amit fizetnem kéne, hogy bizonyítsam az igazamat. Az a problémám, hogy én em tudhatom, hogy valóban 1 000 m -en belül volt-e a villámcsapás, és ha nem kidobtam a szakvéleményre a pénzt.
Keresd fel az Időkép csapatát, hátha ők olcsóbban tudnak segíteni neked:
Szia, Mi lett ennek végül az eredménye?
Fizettél? Megkaptad olcsóbban máshonnan? Annyiban hagytad?
Végül fizetett a biztosítód?
Egyébként szerintem ha áfás számlára kéred ezt a szolgáltatást akkor a te igazadat bizonyító tételt is ki kell hogy fizesse a biztosító.
Tehát persze kockáztatsz, de ha arra kapsz adatot hogy volt akkor a károd és a bizonyításra költött pénzed is meg kell térítsék, annyi hogy be kell vidd a számlát is és be kell jelentened azt is mint járulékos költséget. (Szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!