Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül valaki,...

Van még rajtam kívül valaki, aki nem bírja elviselni, ha mások utcai ruhában ráülnek vagy fekszenek az ágyára?

Figyelt kérdés
Én sem szoktam a sajátomra, rám ugyanúgy érvényes, de még a táskámat, kabátomat se teszem az ágyra, mert a táskámat sok helyen lerakom a nap folyamán. Ez beteges már vagy higiénikus inkább?
2015. jan. 24. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy beteges :) Én sem szeretem, mivel mikor hazajövünk átöltözünk. Nem abba a ruhába vagyunk itthon mint amibe a bkv-n leülök a székre lehet hogy hajléktalan után :)

Én letakarom az ágyat jó nagy pléddel, teljesen befedi és a kanapét is, ha jön valaki arra tud ülni, ha akarom akkor meg kimosom. Mondjuk úgy szoktam összehajtani mikor leveszem az ágyról, hogy ami felül volt az van belül, így higénikus, jó máskor is :) nem kell mindig mosni sem.

Nézd azért nekem sincs gusztusom a koszos utcai ruhámba ágyamra ülni, ahová tisztán fekszem. Lehet akinek kutyája van másképp látja mert őt nem lehet minden séta után átöltöztetni, de az már hozzáedződött. :)

2015. jan. 24. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
És szerinted az milyen dolog, hogy megmondom a barátomnak, hogy ne heverésszen meg fetrengjen az ágyamban az utcai ruhájával, mert nem higiénikus? 16/L
2015. jan. 24. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy higiénikus-e, de én sem szeretem, én egyszerűen levetkőztettem a kedvesemet, ha utcai ruhában feküdt az ágyra...
2015. jan. 24. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Hát a barátod egy kicsit nem higiénikus. :) Mondd csak meg neki nyugodtan, hogy nem szereted, ha utcai ruhában fekszik bele a tiszta ágyneműdbe, inkább üljön a székbe, fotelbe, vagy a földre. De ha vársz valakit, akkor inkább tedd el az ágyneműdet, és akkor biztos, hogy senki nem ül rá utcai ruhában, és neked sem kell cikizned a másikat. Mindenki tanítható, a kérdés, hogy akar-e tanulni, hogy utcai ruhában nem heverészünk a tiszta ágyneműben, és nem rakunk rá táskát, amit korábban a földön tartottunk.
2015. jan. 24. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Terítsd le az ágyat takaróval arra nyugodtan ülhet utcaiba, de a paplan, lepedő, párnáig ha eljuttok szerintem már nem lesz rajta utcai nadrág...... :)
2015. jan. 24. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:

"Hát a barátod egy kicsit nem higiénikus. :) Mondd csak meg neki nyugodtan, hogy nem szereted, ha utcai ruhában fekszik bele a tiszta ágyneműdbe, inkább üljön a székbe, fotelbe, vagy a földre. "

Na igen. Ő beleül kinti ruhában a fotelodba, székedbe, aztán este meg te ülsz bele pizsamában, utána mégy az ágyba aludni. Gyakorlatilag ugyanaz, mintha egyből utcai ruhában bújnál az ágyba. Azt meg mégsem várhatod el senkitől, hogy ha hozzád jön látogatóba, akkor végig ácsorogjon, vagy nadrágot cseréljen míg nálad időzik...

Kicsit túl van lihegve ez a dolog, semmi bajod sem lesz tőle, ha utcai ruhában ül rá az ágyadra. Annál sokkal több koszt hord be a huzat, mikor pl. kinyitogatod az ajtót vagy ablakot szellőztetni.

2015. jan. 26. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is allergiás vagyok erre. Ki tudja milyen volt a BKV ülés....ki ült rajta és mit hagyott ott! Pfuujjj

Meg az utcai cipőbe körbejárni a lakást.

2015. febr. 11. 18:07
 8/8 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok ezzel a dologgal. :)
2018. febr. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!