Mindig félek, hogy beletöröm a kulcsot a zárba. Kulcsfóbia lenne?
Figyelt kérdés
Egyszerűen utálok kinyitni valamit. Főleg ezeket az 1 mm vastag, vékonyka "elzett" kulcsokat rühellem, mert félek, hogy beletöröm. Viszont vannak erősebb anyagú kulcsok is, azokkal nincs problémám.
Te is félsz, hogy beletöröd a zárba?
2010. febr. 6. 21:34
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy fóbia, mert viszonylag racionális félelem, és a mértéke se olyan (gondolom:)) hogy sírvafakadsz és sikítozni kezdesz, hogyha ilyet kell tenned :) Csak félsz tőle és kész. Ne foglalkozz vele, mer csak rosszabb lesz.
4/8 anonim válasza:
Én meg félek csukott szemmel arcot mosni, mert attól rettegek, hogyha újra kicsitom a szemem, akkor mögöttem fog állni valaki és meglátom a tükörben... :-DDDD Vicces, de nagyon komoly sajnos! Pedig nem volt még ilyen egyszer sem. Már csíp a szappan, de ha 3 másodpercig csukva van a szemem, már pánikroham kap el! Fulladok és ver a szivem ezerrel!
Arcmosásfóbia :-DD
5/8 anonim válasza:
aki uccsóra írd iwen nekem is van xD
6/8 anonim válasza:
Nem kéne annyi horror filmet nézni, ha ilyen hatással van rátok, és akkor egy idő után már nem gondolsz ilyenekre.
7/8 Zaemon válasza:
Hát ekkora baromságot is régen hallottam már... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!