Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehetne vásárolni fémrudat...

Hol lehetne vásárolni fémrudat? Egy tollnyi hosszúságú és szélességű (vagy kicsit vékonyabb) fém rúdra gondoltam. (képpel)

Figyelt kérdés

itthonra most pont egy ilyenre lenne szükségem, aki esetleg tud valahol budapesten egy boltot kérem ne tartsa magában.

Egy ilyesmire gondoltam

[link]

fogalmam sincs, hogy ez most egészségügyi eszköz vagy barkács cucc, csak, hogy kellene, köszi aki tud segíteni !

2015. jan. 9. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:

(jobb) barkácsboltba bemész és elmondod az átmérőt, hosszt, anyagminőséget..aztán a többi kiderül..

létezik OBI-ban is, BAUHAUSZ-ban is, de zár-lakat-vasalat feliratú boltban is(pl. Fehérvári út, Bocskai sarok, a pékség mellett) vagy az Etele úton a Tétényi -Fehérvári közt, vagy Szentmihályon a Rákos úton nem sokkal a sorompó után kifelé jobbra...

ennyit tudtam nagyhirtelen.

...ja, és Budaörsön is van egy kiváló barkácsáruház...

2015. jan. 9. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :) mzs körtéren találtam :)
2015. jan. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!