Egy bruttó 110 l-es akvárium (ami 44 cm magasságú,85 cm hosszúságú és 30 cm szélességű) egy 30 wattos izzó hány órát világítson egy nap közepes fényigényű növényeknél? És ha algumin-t használok már az elejétől fogva + növénytápot az nem káros?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 16:45
1/4 anonim válasza:
Ne izzót használj hanem fénycsövet. Már energia takarékosság miatt de szerintem úgy is azt akartad írni.napi kb. 12 órát sztem
2/4 anonim válasza:
Lehet izzóval is világítani, csak ilyen 6500K-s fehér fényű izzó kell akkor bele.
Az algumin káros minden élő szövetre, szűrőbaktériumokra is, nem kell azt használni.
3/4 anonim válasza:
mármint azt az izzót amit én mondok kompakt fénycsőnek hívják, de mindegy
4/4 anonim válasza:
hja, hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem 10 órát elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!