Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Computherm Q7, segítség?...

Computherm Q7, segítség? Hogyan kell beállítani?

Figyelt kérdés

Elolvastam a használati útmutatót, megnéztem a szájbarágós videót, de még mindig nem értem. Valószínűleg én vagyok retardált, de egyszerűen nem tudom beállítani.

Annyit szeretnék, hogy reggel mondjuk nyolckor kapcsoljon 21 fokra, aztán este kilenckor ezt vegye le 19-re, egészen reggel nyolcig. Ezt hogyan állítom be?

A napok számozása, meg a P1-7 összezavart :(

2015. jan. 8. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha valami nem megy...írj-reggel is leszek kicsit.
2015. jan. 8. 22:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat, még egy, utolsó kérdés: ha jól értem, a P1-7 az nem a napokat jelöli, hanem egy napon belül állít valamit.

Ha naponta más-mást szeretnék, akkor mit kell nyomni, hogy adott napra állítsak be programot?

Itt a napokba meg a programszámokba kavarodtam bele, nem tudom, hogy a P1 most hétfőt jelent, vagy adott, külön beállított napon BELÜL lehet a P+számokat beállítani?

2015. jan. 8. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha a kezdet kezdetekor fönt az összes pici szám egyszerre villog,az azt jelenti,hogy a hét minden napján ugyanazt csinálja,ugyanazt a 6 beállítottat.

(valóban be lehet állítani,hogy akár a hét minden napján más~más(6) programot csináljon,de ebbe ne menjünk bele).

2015. jan. 8. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Amikor az órát állítod be(a pontos időt),(aminek semmi köze a programozáshoz)akkor tudod beállítani,hogy épp milyen(hanyadik nap van. Ezt úgy jelzi,hogy mosz pl csak a 4 szám látszik(csütörtök van).
2015. jan. 8. 22:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Maga az órabeállítás az megy?...mondjuk azzal kell(ene) kezdeni a hőfok,és idő programozása előtt)
2015. jan. 8. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:
...reggel...
2015. jan. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!