Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Computherm Q7, segítség?...

Computherm Q7, segítség? Hogyan kell beállítani?

Figyelt kérdés

Elolvastam a használati útmutatót, megnéztem a szájbarágós videót, de még mindig nem értem. Valószínűleg én vagyok retardált, de egyszerűen nem tudom beállítani.

Annyit szeretnék, hogy reggel mondjuk nyolckor kapcsoljon 21 fokra, aztán este kilenckor ezt vegye le 19-re, egészen reggel nyolcig. Ezt hogyan állítom be?

A napok számozása, meg a P1-7 összezavart :(

2015. jan. 8. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ha nem boldogulsz vele,programozd mind a hét napot ugyanarra...

Egyáltalán az megy?(vagy írjam?)

2015. jan. 8. 21:26
 2/16 anonim ***** válasza:
...ja,olvsom még egyszer...hogy az sem...tehát:
2015. jan. 8. 21:27
 3/16 A kérdező kommentje:
Megköszönöm, ha leírod! Baba miatt egész hétre ugyanaz kell, neki kedden és vasárnap is egyforma a ritmusa.
2015. jan. 8. 21:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Annyit még belekérdeznék, hogy ha átmenetileg (fél órára) feljebb szeretném nyomni (fürdetés idejére 23-ra), akkor szétcseszem ezzel a beállításokat?
2015. jan. 8. 21:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszem napi 5 váltást allithatsz be. Ha kezel belenyulsz a következőnél visszaáll a programra.
2015. jan. 8. 21:32
 6/16 anonim ***** válasza:

lenyitod az ajtót,egyszerre!!!megnyomod a PROGR és a SET gombokat.

ekkor a fölső pici számok kezdenek villogni.és egy P1 jelenik meg

Megnyomod a PROGR gombot

ekkor a számok alatt az idő kezd villogni...a NAGY gombokkal állíthatod 10 percenként 0tól 24ig(pl08:00)

Megnyomod ismét a PROGR gombot

ekkor a hőfok kezd villogni(a P1 előtt)-ezt is a nagy gombokkal tudod állítani(pl:21)

A következő PROGR nyomásnál a P2 jelenik meg,és az idő villog ismét...még egy nomás,és a hőmérséklet villog.

mindig azt állítod a nagy gombokkal(előre~hátra)ami villog.

------------------------------------

Ezt összesen 6x tudod megcsinálni...összesn 6 külömböző időt+hőmérsékletet tudsz így beállítani.

Ha nincs rá szükséged,beállíthatod akár az összest egy ~két hőmérsékletre.

=================

Mikor mind a 6 kész nyomd meg a végén a SET gombot,és kész.

Ezután úgy tudod megnézni,hogy "mit csináltál",hogy nyomkodod a PROGR gombot...végigmutogatja a 6 programhoz társított időt,és hőfokot.

2015. jan. 8. 21:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Hálám a sírig! Nagyon köszönöm! :)
2015. jan. 8. 21:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Lassan tudok írni...

A "belenyúlás" annyi,hogy a nagy gombbal feljebb viszed a hőfokot...akár 35fokig. ekkor eltűnik a P és a szám...helyette egykis kéz alak jön be.

Semmi baj...ezt az utólsó SET gomb nyomásával tudod törölni...ekkor megy tovább a program,ami írva van bele.

Nem cseszel el semmit.

2015. jan. 8. 21:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Illetve a "kézi vezérlés" a következő program kezdetéig megy.

Tehát pl.ha a P1 08:00-tól 10:00 ig tart...és Te 9órakor nyomsz magasabb hőmérsékletet(a nagy gombbal)az csk 10-ig él,utána ugrik a P2-re,és a utomatikusan törlődik a kézid---abeállított program él onnattól.

2015. jan. 8. 22:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jan. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!