Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik mosópor márka vált be...

Melyik mosópor márka vált be nektek?

Figyelt kérdés
Tehát van sok reklám, hogy Ariel, meg Tomi, meg a többi, de ezek között van nagy különbség vagy csak a nevük más?
2015. jan. 6. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
10%

Tomi baba!

Úgy gondolkodtam, ha a gyerekcuccokat kimossa, akkor már lehet benne erő, és mivel gyermekruhákra van így nyilván nem lesz tőle allergiás az ember, hát be is jött, mert semmi más nem mos olyan tisztára mint az!

2015. jan. 6. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a Lidl mosógéljét használom, nekem bevált. Öblítőből Lenort, abból nem találtam olcsóbb fajtát, aminek jó az illata.

Édesanyám Ariellel mosott mindig, de nem voltam tőle elájulva, a fekete/sötét ruhák kifakultak gyakran, a mostani fekete Lidl-ös mosógélnél ezt nem tapasztaltam.

2015. jan. 6. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Arielből csak is a kapszula, mert nem tudom hogy én mit csinálok rosszul, de az Ariel portól büdösek a színes ruhák. Viszont amelyik a legjobban bevált, és amelyikből mindig van itthon, az a Persil por. De nyáron az olyan pólókhoz, amiket csak egyszer felveszünk és beleizzadunk, szoktam venni Tomit, ezeket tökéletesen tisztára mossa.
2015. jan. 6. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

tomi baba nálunk is bevált mindenhez, de a lidlis lel is megfelelő, amit régóta használunk.

soknak hasonló az összetétele, általános ruhákhoz meg nem kell semmi extra szer.

különbségre akkor jössz rá igazán, ha megnézed és utánanézel az összetevőknek.

2015. jan. 7. 07:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jan. 7. 19:36
 6/6 anonim válasza:
Ariel:)
2015. jan. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!