Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha itthon vagyok (ami nem...

Ha itthon vagyok (ami nem sokszor van) mindig unatkozom! Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

A suliból mindig hazajövök, aztán visszamegyek és 4-kor jövök haza, vagy 6-7-körül ha van tánc is!Tanulás után viszont halálra unom magam, és nem akarok gépfüggő lenni, bár már lassan azzá válok!Mit csináljak hogy ne unatkozzam?

Mondjuk mien madaram lehetne kisállatként?Vagy mien könyveket tudnékl olvasni?A vámpítos könyvek nagyon érdekelnek, főleg ami a :halálról, szerelemről, és vámpírokról szól!Ezek érdekelnek nagyon.Ja, és a Twilightot és a többi kötetét is olvastam, az Eclipset most fogom.

2010. febr. 5. 16:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
elözö vok sztem még ha álatot szeretnél nemtom családi házba vagy tömbe laktok de sztem a kis termetű kuitya akár csak 1 tacskó vagy sicu naon aranyos és a sicu az naon szereti a embereket nekem is van és tök ari
2010. márc. 5. 14:47
 22/26 A kérdező kommentje:
Családiban, és köszi a tippet
2010. márc. 7. 19:33
 23/26 A kérdező kommentje:
Mindegy, kár volt egyáltalán belemenni ebbe a "hülye" vitába!Bocsi ha bután beszéltem.Hagyjuk már ezt a halál témát, én tudom mi az oka annak hogy meg akarok halni, és nem csak azért csinálom, hogy hűha majd erről beszél mindenki, meg efféle butaságok!Teljesen más okai vannak, de nem érdekel aki csak piszkálni tud!
2010. márc. 7. 19:39
 24/26 anonim ***** válasza:
az 12 vok szivesen és a vita az meg sztem meglátszik hogy a kisebbek az okosabbak és nem mindig a nagyok
2010. márc. 8. 20:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Jaja, az idősebbek olyan hülyék. :( Azt hiszik, hogy mindent jobban tudnak, mint mi, pedig tényleg. Ajj...:'(
2010. márc. 8. 23:08
 26/26 A kérdező kommentje:
kösz:)Szerintem épp ellenkezőleg, nem tudják, hogy a gyerekek is már nagyon sok mindent tudnak.De mindenki azt hiszik hogy a fiatalok tudatlanok, aztán közben meg lehet épp többet tudunk!
2010. márc. 21. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!