Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha itthon vagyok (ami nem...

Ha itthon vagyok (ami nem sokszor van) mindig unatkozom! Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

A suliból mindig hazajövök, aztán visszamegyek és 4-kor jövök haza, vagy 6-7-körül ha van tánc is!Tanulás után viszont halálra unom magam, és nem akarok gépfüggő lenni, bár már lassan azzá válok!Mit csináljak hogy ne unatkozzam?

Mondjuk mien madaram lehetne kisállatként?Vagy mien könyveket tudnékl olvasni?A vámpítos könyvek nagyon érdekelnek, főleg ami a :halálról, szerelemről, és vámpírokról szól!Ezek érdekelnek nagyon.Ja, és a Twilightot és a többi kötetét is olvastam, az Eclipset most fogom.

2010. febr. 5. 16:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Hát az idióta hozzászólásaidból ítélve te még túl kicsi vagy az értelmes gondolkodáshoz. Amúgy attól hogy egy állat madár, még nem beszél. xD

Meg akarsz halni? Na, mire vársz még? Nem egyszerű? Áááhh... Azért öngyilkosnak lenni, mert unatkozol? HÜLYE VAGY??? Az ilyeneknek tényleg golyót ajánlanék a fejébe!

Amúgy nem ajánlom az írói pályát, mert bénán fogalmazol. :|

2010. febr. 9. 18:11
 12/26 A kérdező kommentje:
Honnen szeded azt az ökörséget hogy meg akarok halni?És iért unatkoznék?Ja, mert egyik nap unatkoztam és megkérdeztem?húhh, azta mekkora egó...Te is nagyon köcsög avgy, és egyáltalán nem akarok meghalni, amúgy miért terveznélm a jövőm, te nagyokos?xDDDTe nem vagy komplett
2010. febr. 9. 18:52
 13/26 anonim ***** válasza:
51%

"Bár már rájöttem mi a gond!Meg kéne halnom!De még sajna ez nem történik meg..."

Például ebből, te agyoniskolázott...-.-"

2010. febr. 10. 17:01
 14/26 A kérdező kommentje:
Házt akkor "te nagyon elmebeteg" tudhatnád hogy ezt a barátnőm írta ki nekem mikor feltört és megszivatott és hülyéskedtünk, de mivel te nem látod amit írok neked, ezért talán tanulj meg olvasni, és ne nekem rontsd itt a levegőt!Vagy jelzem hogy nem értelmes választ adtál meg!
2010. febr. 10. 19:30
 15/26 anonim ***** válasza:
51%

Hülyének nézel? :D

Látszik is, hogy 11 vagy hány éves vagy... Amúgy ezeket a komikat se én írtam, a madaram szivatott meg...

2010. febr. 10. 21:15
 16/26 A kérdező kommentje:

Mi bajod is van?elgurult minden kereket?Ki a hülye?...xD

Nem is tudom ki ír az "unatkozom mit csináljak?" kérdésre olyat, hogy:szerintem is idióta vagy...

xD

Nagyon undok vagy...

2010. febr. 13. 18:35
 17/26 anonim ***** válasza:
51%
Jó, én nem fogok veled vitatkozni, úgyis sokkal értelmesebb vagyok, mint te.
2010. febr. 14. 23:10
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem képne ám utánazni!Azt csinálod, amitz mondok hogy én csinálok meg?Ez mire is jó neked?
2010. febr. 15. 12:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. hozzászóló vagyok. Kicsit elfajult ez a kommentelés! A halál egy természetes dolog, az élet vele járója, de nem hinném, hogy a te korodban, vagy úgy 50 éves korig foglalkozni kellene bárkinek is vele.

Persze történnek szomorú események a családban, amit fel kell dolgozni, de én azt hittem, szórakozásra vágysz, olyan időeltöltésre, ami hasznos, ugyanakkor kreatív, mulattat és múlatja az időt.

Mi csak tanácsot adhatunk, de helyetted nem dönthetünk. Azokkal, akik pedig csak kekeckedni szeretnének, s nem a kérdésre válaszolnak, ne foglalkozz.

Tedd, amihez kedved van (a józan ész határain belül)!

Ha egy papagájra vágysz, akkor vegyél egyet. De tényleg próbálj meg emberekkel is kapcsolatot teremteni, vagy más dolgokkal is foglalkozni.

2010. febr. 16. 09:59
 20/26 anonim ***** válasza:
szia én is 12 vok twilght részei a könyv de am én üvegfestésér vok megbolondulva ha még érdekel az üvegfestés akkor válaszolj és majd adok honlapcímet
2010. márc. 5. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!