Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kútvíz bevezetése fürdőszobába?

Kútvíz bevezetése fürdőszobába?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kútvíz már be van vezetve a házba (mosókonyha), de most szeretnénk a fürdőszobába is. Ez lehetséges? Csak a fürdőbe, konyhába nem :) Hallottam ilyen és olyan választ is.

2015. jan. 4. 20:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
szuper!!:) köszönöm a válaszokat :) márcsak egy jó vízszerelő kell :D
2015. jan. 4. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:

"konkrétan arra lennék kíváncsi , tényleg megfertőzi-e a vezetékes hálózatot vagy nem? legális vagy nem stb stb stb technikailag gonolom, hogy lehet..."

Nem igazán ez szerepelt a kérdésedben, gondolom nekem kellett volna kitalálnom! Ugye azért érzed, hogy nem én vagyok a hülye!?

Csak egy jó tanács: nem kösd össze a vezetékes vizet a kútvízzel, mert ha nem is fertőzi meg, de ha észre veszi valaki, akkor közérdekű üzem veszélyeztetése miatt letöltendőt is kaphatsz.

Külön rendszert persze kiépíthetsz, viszont ha lényegesen változnak a fogyasztási szokásaitok, kaphattok ellenőrzést.

2015. jan. 4. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
#12- konkrét az utóló mondatoddal nem értek 1-t! Milyen ellenőrzést? Mj.A vízmű csak az óráig tehet ellenőrzést! Ben a portádon belül-NEM!
2015. jan. 5. 09:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Annyi csövet dughatsz a kútba, amennyi csak beléfér. Így lehet akár 20 különböző vízvezetéked is. Legfeljebb a vödröt nem tudod majd leengedni a kútba a sok csőtől.
2015. jan. 6. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!