Ha a telekrajzon nem szerepel egy lakó helyiség, és már régen épült, fizetnem kell valamit, van ennek elévülési ideje?
Figyelt kérdés
Most vásároltam egy falusi házat. Egy 1974-es térkép szerint egy kicsi házikó szerepel rajta, viszont azóta (kb. 30 éve épült rá egy nagyobb lakóház, és utána mellé egy melléképület, amit egy tető alá hoztak, de nincs egybe építve a két épület. Nos a kérdés arra irányul, hogyha még most sem szerepelnek ezek az épületek a telekrajzon, akkor kell-e nekem ezzel csinálni valamit? Ugyanis azt hallottam, hogy 10 vagy 20 év után ezek elévülnek, így semmit nem kell csinálnom. Van erre valami hivatalos szabály?2010. febr. 4. 21:49
2/2 anonim válasza:
Szerintem meg fel kell tüntetni, de nem vagyok biztos benne. De az egyik ismerős hasonlóképpen járt, és neki szóltak, hogy fel kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!