Házépítésnél, a terasz is beleszámít az alapterületbe?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 20:24
1/8 anonim válasza:
A beépíthető területbe mindenképp beletartozik, bár abba pl. még a földhöz rögzített gyerekhinta is beleszámolódik. Építésnél a teraszt általában a ház négyzetméterárának feléért szokták számolni, de persze ez is változó.
2/8 anonim válasza:
beépített területnek számít? Igen
Lakóterületnek számít? Nem
3/8 anonim válasza:
Nos ha a terasznak vannak "lábai" (tehát nem erkély) akkor beleszámít. Ha nincsenek akkor nem számit bele.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. febr. 2. 08:51
5/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelt, szóval köszi a válaszolóknak és a kérdezőknek. Mondjuk én is úgy voltam vele, hogy beleszámít, de nem voltam benne biztos.
6/8 anonim válasza:
Bocsi, csak kérdezőnek! (Már fáradt vagyok, kimerítő volt a mai napom.)
7/8 anonim válasza:
Beépítettség szempontjából akkor számít bele, ha 1 m-nél magasabban áll ki a földből.
Kiviteli árnál és értékbecslésnél hivatalosan nem (plussz költség/értéknek számít).
8/8 anonim válasza:
Azóta változtattak rajta. Most már csak akkor számolják bele, ha fedett, tehát van rajta valamilyen szilárd tető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!