UPC internet lemondás?
Egészen meglepő módon bemész az egyik UPC kirendeltségre, húzol egy sorszámot, és azt mondod:
- Jó napot kívánok, Gyökér József vagyok, leánykori nevem Jobbágy Matild, le szeretném mondani a szerződésemet Önökkel.
Na ugye nem is tűnik olyan komplikáltnak?
Hűségidő lejárta előtt nem érdemes lemondani a szerződést.
Az internet átvihető a következő lakóhelyetekre is, ha ott is van UPC elérés.
Időben be kell jelenteni a költözést, és akkor arra a napra időzítenek ők is. Egyik nap még a régi helyen, másnap már az új helyen netezhetsz, ugyanazzal a szerződéssel.
" Én ugy gondolom,hűség nyilatkozat ide,vagy oda ,ha nem fizetem egy ideig a számlát ,egyszerűen kikötik.Így van ez a közmüvekkel is . "
-hú ez nagyon nem így megy ám,
Igen 5ös kikötik pár hónap után, a tartozásod meg megy egy behajtócéghez aki még plusz jó sok költséget rádob még az eredeti tartozáshoz. Amíg nem mondod le addig kell fizetni az a kutyát nem érdekli hogy te ott vagy e a lakásban és netezel e rajta.
Személyesen, telefonos ügyfélszolgálaton vagy írásban tudod lemondani. Vagy ha olyan helyre költözöl ahol szolgáltat a upc akkor költöztetheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!