Szeretnék tanácsot kérni hogy egy disznóvágással mikor lehet végezni? Mert ma a párom szülei két nagy disznót vágtak és reggel 6 kor kezdték el aztán párom ott van segítkezni. Hány órára lehet végezni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 13:41
11/18 anonim válasza:
8-9 es nagyon megnyugtató válaszokat nyomtatok .
A feleségnek viszont nem írtátok ,milyen gyógyszert vegyen be ,hogy ő is nyugodt legyen .
12/18 anonim válasza:
"Ha egy hangyányi humor érzéked lenne esetleg nem vennéd komolyan amit írtam."
Neked meg ha egy hangyányi fogalmazási készséged lenne, akkor másoknak is leesne, hogy viccelsz. Lehet, hogy szóban átjön az irónia, de írásban csak akkor, ha normálisan meg van fogalmazva. A te írásod pedig nincs és ahogy elnézem a százalékodat, másoknak is ez a véleménye. Bocsi.
13/18 anonim válasza:
Köszönjük Grétsy tanár úr hozzászólását.
14/18 anonim válasza:
Nekem így is atjott az " irónia ", nevettem, sőőt fel is pontoztalak.
17/18 anonim válasza:
Gondolom még keresi azért nem írt.
18/18 anonim válasza:
Én is nagy disznó vagyok, de senki se akar levágni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!