Mennyit szellőztetsz? Egyik ismerősöm is panaszkodott, aztán kiderült hogy reggelente szellőztet tíz percet, aztán meg nekiáll főzni-mosni, azaz termeli a párát.
Ha otthon vagy, akkor 2-3 óránként szellőztess ki, az már önmagában sokat segít. Én írtam, hogy nálunk csak reggelente párás, de például ma ahogy elnézem, három adagot fogok mosni, ezek mellett muszáj óránként kinyitni, mert amit kiengednek magukból a ruhák, az máshol nem tud távozni (furcsa lakásban lakunk, csak a vécében van szellőző, még a fürdőben sincs).
Ha viszont ez sem segít, akkor kell egy szellőző. Amelyik cég az ablakcserét csinálta, biztosan épít a keretbe, csak általában horror áron dolgoznak. Ezért írtam a fürdőszobai páraérzékelőset. Persze kanapé mögé vagy hasonló helyre lehet csak rakni, de ennyi macerát megér.
Egyébként szomorú, hogy nem szólnak előre a vásárlóknak, szerintem ezek a cégek pont arra alapoznak, hogy utólag majd beszerelteti mindenki velük a szellőzőt jó drágán. Holott ha alapból szellőzőset vesz az ember, akkor sokkal olcsóbban megússza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!