Mitől van ez a mérhetetlen kosz?
4. emeleten lakom, közepesen forgalmas főút mellett, a lakásom egy kis -házak közti- parkra néz.
a problémám az, hogy ha nem takarítok nap mint nap (porszívózás), akkor hegyekben állnak a porcicák, hajszálak, szöszök. de mindenhol. folyosón, konyhában, fürdőben, szobákban.
végülis szeretek takarítani, de ha majd lesz egy gyerekem, vagy olyan munkám, amitől nagyon elfáradok, akkor már nem lesz kedvem még este 10kor is porszívózni.
mi okozhatja ezt a sok koszt??? hogy tudnék ellene tenni?
Én a 3.laktam.A házzal szemben volt egy nyárfasor.Ha virágzott,akkor nyitott ablaknál beszálltak a lakásba is.Hetente csak egyszer proszívóztam ( dolgoztam napközben),sőt nem is törölgettem le mindennap,de sehol nem álltak hegyekben a porcicák.
Szerintem te tisztaságmániás vagy.Ha lesz babád,annak sem lesz jó a sterilkörnyezet,mert porallergiás lesz.Az utcán is sok a légszennyeződés,és nem viheted majd bekötött orral-szájjal az utcára szegényt.
nincs szőnyegem, se faliszőnyegem... valódi gyapjúból van a takarónk, meg van a kanapén valami ágyterítő.
ez még nem olyan tetemes mennyiség, bár lehet, hogy ezeknek a mocsok porcicáknak ez is elég...
kedves uccsó!
komolyan nem vagyok mániás, de ha eljönnél hozzám mondjuk 3 nap nemtakarítás után azt hinnéd, h a putriból szabadultam olyan sok a porcica.
nálunk nincs nyárfa, az előző lakásunk előtt volt régen, na az tényleg borzasztó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!