Honnan használom az áramot? Többi lenn.
Az új lakásomban észrevettem,hogy akkor is ég az előszobában a villany,ha lekapcsoltam az összes biztosítékot. Akkor most én valahogy a folyosóról használom, a társasház közös kontójára?
Ezért büntethetnek? Szóljak valakinek?
Annyit kinyomoztam, hogy az utóbbi 10évben biztos nem lett hozzányulva(előző tulaj mondta), tehát azelőtt cseszték el. Ki lett helyezve az előtér,ami a lépcsőház része volt.
Ha esetleg nem szól az ember, de bebukik pl 5év után akkor csak a fogyasztott áramot(+kamat) kell kifizetnem vagy valami extrém nagy büntetést is?
Egyébként sokat nem fogyasztok ott, a lámpa ég napi 2-3szor amig megjövök -elmegyek.
mivel a lépcsőház része volt, így jogos, hogy nem tőled működik, de ajtó kihelyezés után nem szerelték át a világítást. szereltesd át és kész.
max a közös képviselő verhet az előző tulajra valamit.de perre ennyiért sztem senki sem fog menni. mérve van, csak nem nálad.
Én kihívnék egy villanyszerelőt, hogy csinálja meg korrektül, és nem szólnék senkinek.
Ha más valakinél kibukik majd évek múlva, és jönnek majd utána téged is ellenőrizni, akkor nyugodtan nézhetsz majd nagy boci szemekkel, hogy nem is érted, hogy miről beszélnek, te már így vetted a lakást, hogy saját kapcsolóddal kapcsolgatod az előszobában a villanyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!