Visszamondhatom az albérletet?
Figyelt kérdés
Pénteken megnéztem egy albérletet, és igent mondtam rá este! A szerződéskötést hétfőre beszéltük meg az ingatlanossal! Szerintetek visszamondhatom még? (nem történt még semmi foglalókifizetés, kaució stb. ) Tudom ciki, így utólag.2010. jan. 30. 11:25
1/7 anonim válasza:
Ha nem történt még papír, foglaló, semmi, akkor vissza. Ciki lesz, de nem tudnak mit tenni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen, de minél előbb...
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy visszamondhatod, de tényleg ciki játszani másokkal. Ha biztos vagy a döntésedben, minél hamarabb hívd fel a tulajt!
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon gáz így "játszani"... :( Rohadt égés, azt sem tudom mit mondjak neki!
2010. jan. 30. 11:53
5/7 anonim válasza:
Amíg a szerződést nem írtad alá, nem köt az ígéreted. Nyugodtan mondd vissza, de úgy korrekt, ha ezt mielőbb megteszed.
6/7 anonim válasza:
Mondhatod, hogy találtál egy lakást/szobát jobb feltételekkel, vagy valaki (haver, rokon) felajánotta, hogy mehetsz oda lakni ingyen.
Erre nem tud mit szólni, mert hasonló helyzetben ő is így tenne. De tényleg hívd minél előbb, mert lehet, hogy még vannak jelentkezői, akik akár már hétfőtől kivehetik az albit.
És kérj bocsánatot, de ez, és ez történt...
Szerintem így nem lesz olyan ciki, és ha minél előbb hívod, neki is nagyobb az esélye, hogy mást találjon helyetted!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!
2010. jan. 30. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!