Olyan új építésű lakást keresek, ahol nem icipici a konyha. Aki jártas ilyenben, segítene, hogy melyik honlapokon, cégeknél érdemes nézegetni?
ha most költöznél, akkor nem igazán tudok segíteni, de ha tudsz várni, akkor érdemes megnézni a most épülő lakásokat, mert ha lekötsz egyet még időben, akkor te mondhatod meg, h mekkora legyen a konyha.
bár sztem nincs olyan nagy szükség nagy konyhára, max ha ott szeretnél étkezni is.
sztem neked tetszene az én lakásom :)
panelszerű, másfél szobás, körbejárható, minden külön nyílik, erkélyes (elég nagy), és 8nm a konyha. mindenki el van hűlve, h hogy lehet egy ilyen típusú lakásban ekkora a konyha. szóval simán elfér benne egy étkezőasztal, nagy konyhabútor, hűtő, stb. igaz, nincs kamrám...
A panelszerű az mit jelent? Hány emelet, mikor épült?
A most leköthető lakásokkal az a gondom, hogy az még csődbe mehet és úszott a pénzem. Maradnék a biztosnál, a falfestés megoldható, ha nem tetszik a szín, de általában úgyis fehérek a falak.
hát valami beton, de kb 30cm vastagok a falak. tehát nem az a klasszikus panel, hanem 9emeletes társasház :)
a válaszfalak porotherm téglából vannak, ezt saját szememmel láttam a felújításkor.
a 11. kerültben van az én lakásom, de vannak ilyen sítlusú házak a József Attila lakótelepen, meg még pár helyen pesten. nem tudom pontosan.
belülről valami ilyesmit képzelj el: [link]
külső képem nincs, de támadt egy érdekes ötletem :)
nézd meg ezt a klipet:
http://www.youtube.com/watch?v=jGSpgyOIoTY
az elején pont olyan házak vannak, amilyenről beszéltem :)
remélem tudtam segíteni. ha érdekel a dolog, akkor szívesen válaszolok, amire csak tudok :)
figyelj, tudod mi a panel???
ami előregyártott betonlapokból van összetákolva.
ez nem panel, mert ez monolit beton. addig ne beszélj az építészetről, ameddig nem értesz hozzá.
köszi, örülök, h segíthettem.
Nézd, nem építész vagyok, de ez panel, legalábbis a köznapi értelmében. pl. sokéves vezetékek, rossz szigetelés, valószínűleg beköltözéskor vezetékcsere mindenhol. Igen, tudom mi a panel, abban lakom 30 éve.
Nem ilyet szeretnék, de ez a kérdésből is egyértelmű szerintem. Azért nem kell lehordani és megsértődni, mert mások a terveim. A lakáseladáshoz sok sikert, de a vevőjelölteknek ne ugorj így neki, mert akkor félő, hogy elmenekülnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!