Kérlek írjatok tanácsokat . Már nem sokáig bírom otthon. Valami olcsó szobát tudtok nekem ajánlani, ahova azonnal lehet költözni?
Hány éves vagy? Tanulsz? Dolgozol?
Kiadó szobát pedig hirdetésekben találhatsz, net, újság.
Most nem kell fizetned albérletet, és gondolom apud keresetéből veszitek a kaját, fizetitek a fűtést, világítást, internetet, stb. stb.
Ha elköltözöl, az a 20 ezer semmire sem lesz elég...
Nincsen olyan rokonom , aki segítene . Apum mindenkivel össze balhézott, ezért velem sem állnak szóba. Meg különben is mindegyiknek meg van a maga baja , család stb.
Igen apum veszi az élelt és a számlákat is ő rendezi , de ez nem jogosítja fel arra , hogy megüssön, kisajátítson ,és belém beszélje , hogy engem mindenki utál és semmire sem vagyok jó.
A párom nem rég költözött el tőlünk 9 hónap után ,elötte valamennyire vissza fogta magát. De már megint kezdi előröl a balhézást . Csak úgy tudok helyre állni , ha elmegyek otthonról .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!