Fürdőszoba függöny másnak is bepenészedik egy idő után? Akár műanyag akár a drágább vásznas?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne mert nekem 1000Ftos van de alig 4 hónapos és már olyan büdös mikor behúzom hogy elviselhetetlen...mit lehet tenni.?Tudtok tippeket?2010. jan. 29. 12:23
1/7 anonim válasza:
Ecetes vízzel jól le lehet szedni a penészt és a vízcseppfoltokat is. Virágpermetezővel is felviheted a keveréket és utána tussal leöblíted, de hatásosabb, ha kiteríted egy asztalra és jól ledörzsölöd.
2/7 anonim válasza:
rendszeresen be kell áztatni fertőtlenítős (flóraszept, domestos) vízbe. amikor kiszálltok a kádból, szét kell húzni, és nem szabad hagyni, hogy vizes felülethez tapadjon (csepegjen le, száradjon meg). a fürdőszobaajtót is jó, ha néha nyitva hagyjátok, hadd szellőzzön.
3/7 anonim válasza:
Én beszoktam dobni a mosógépbe ecettel vagy cloroxal átmosom 40 fokon, pl lepedőkkel! És sose hagyd vizesen összehúzva!Mikor mindenki végzett a zuhannyal, húzd ki, és megszárad!
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó válaszokat, ötleteket olvastam eddig, amiről én tudok, és használt is; A világos zuhanyfüggönyön keletkezett penészfoltokat mossuk le szódabikarbónás vízzel, utána pedig ecettel vagy citromlével.
6/7 A kérdező kommentje:
Tudjátok mi a vicces, hogy épp ott ahol sosincs behúzva a függöny ill. mindig ki van simulva, sosem ér össze ott penészes, és ahol meg evidens lenne mivel sokszor összeér ott meg nem.. nem logikátlan? És vajon a gépben nem szakad el?
2010. jan. 29. 22:07
7/7 anonim válasza:
Nem szakad el a gépben, nyugodtan dobd csak be. Én havonta mosom gépben, alacsony hőfokon, kevés domestosszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!