Függöny set és/vagy karnis?
Figyelt kérdés
Új lakásba költöztem és a régi lakó elvitte a függönyt a karnissal. Hogyan érdemes hozzálátni függöny felszereléséhez ? Karnist külön érdemes venni vagy együtt az egészet ? Nagy áruházaknál olcsóbb vagy kis cégeknel ? Milyen költségvonzatuk van?2011. ápr. 4. 15:29
1/2 anonim válasza:
kérdés, h mennyi pénzed van rá.
a legolcsóbb az a műanyag sín, amit pár helyen felfúrsz, ráteszed a kis csipeszeket, arra pedig a tetszőleges függönyt.
én az obiban vettem kb 2e ft volt. a függöny még régebbről maradt rám, de az is van olcsón az ikeában.
2/2 anonim válasza:
Én is két soros műanyag sínt vettem (sima+sötétítő függönyhöz), két szobába 5 ezer forint körül volt. Arra viszont számíts, hogy a függönycsipesz nagyon drága, egy csomag (20 db) ezer forint körül van, úgyhogy a két-két sor függönyhöz csak a csipesz több ezer forint volt... A függöny sem olcsó, de turkálóban ki lehet fogni egész szépeket, csak pontosan mérd le mekkora kell, érdemes dupla szélességgel számolni, ha ráncolni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!