Milyen volt a '90-es években Józsefváros?
Figyelt kérdés
Főleg a mostani Corvin sétányt érintő utcákra gondolok: Kisfaludy-Nagytemplom-Futó-Leonardo-Bókay-Szigony utca.2014. nov. 13. 00:29
2/3 A kérdező kommentje:
Ennél bővebb kifejtésre gondoltam.
2014. nov. 13. 18:10
3/3 anonim válasza:
én még jártam abban a west balkénban ami a corvin mozi mögött vol. ma ott van a pláza bejárata. furcsa érzés, meg kell hagyni.
nem volt valami szívderítő környék, lepukkant házak, hozzá tartozó alacsony társadalmi státuszú lakókkal.
ami leginkább megmaradt, hogy szegényes, nyomasztó, és koszos volt. mondjuk ha van merszed elmenni a Diószegybe, akkor kb érezheted a fílinget. ott én max kocsival merek áthajtani, és k-rva gyorsan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!