Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Selyem jellegű ágyneművel...

Selyem jellegű ágyneművel milyen aludni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
selyem nem hiszem, hogy van ... nem szaténre gondolsz (olyan fényes és mégis puha valami) ... azzal az a baj, hogy a huzatban csúszkál a paplan ... de nem rossz aludni, érintésre hideg érzetet ad és azt szeretem ... meg a szilvásbuktát
2014. nov. 11. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyáron, melegben kellemes.
2014. nov. 11. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mikor alábújsz, hideg, de gyorsan átmelegszik érzetre. Kábé mintha vízpermettel spriccelnének le, de csak néhány másodpercig tart. Van akinek ez kellemetlen és nem szereti, van aki viszont igen (lásd #1 válaszolót).

Ezen kívül tényleg igaz, hogy csúszkál benne az ágynemű, én éjszaka közepén is felébredtem arra, hogy fázom, mert csak a huzattal takaróztam, a paplan az egyik sarkában volt összetekeredve. Szóval kell valami, ami rögzíti a sarkokban, meg esetleg középen, hogy ne mászkáljon el állandóan. Ráadásul nem akárhogy mosható, elég kényes anyag.

Szóval viszonylag problémás a szatén ágynemű a sima pamutokhoz képest, de ha ezek az apró bosszúságok nem zavarnak, akkor hajrá :)

2014. nov. 12. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem megfelelő a méret a paplanra akkor igen csúszkál, de szerintem másmilyen is. Érzetre kellemes hűs eleinte aztán átmelegszik, és kellemesen simogat. Szerintem próbáld ki már annyira nem drágák a fényes szatén ágyneműk sem. Én pl évek óta csak ilyenbe alszom, még lepedőm is selymes meg pizsim is szatén, én ezt szerettem meg még ha csúszkál is, persze van akit az őrületbe lehet ezzel kergetni.
2014. dec. 5. 11:21
 5/6 anonim válasza:
kellemes finom benne aludni szexnél izgató
2015. ápr. 25. 19:59
 6/6 Gálosfai Gábor válasza:
50%

Én már 20 éve selymek között alszok , teljesen meztelenül .

Alattam is felettem is , párnám is selyem . Nyáron csak a selymen alszok betakarózás nélkül . természetesen meztelenül . Hideg ídőben , csak amikor bebújok , akkor hideg , de utána villámgyorsan felmelegíti meztelen testem e remek simogató és dögös ágyneműm . Kb már a 8. selyem ágyneműim voltak , s most is csak azt használom .Én megtanultam , hogy ne csúszkáljon rajtam a selyem . Minimális az ágyban a helyzetváltoztatásnál a súrlódási kellemetlen érzés és energia . Magam a selyem mellett rajongok a fényes , csalogató műbőrök . Sok elhordott testhez simuló fényes műbőrnadrág . Székek , puffok, fotelek, Sajnos egyre inkább kevesebb a műbőrhuzatú kárpit a tömegközlekedésben . Pedig a műbőr rovására terjedő szövetülések erősen fertőzőek és nehezen tartható tisztán , szemben a műbőrrel .

2015. okt. 21. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!