Mit csináljak ilyen jellegű párásodásnál?
egy 28 nm-es garzonban élek, kb. egy éve és küzdök a páratartalommal.
Gyakorlatilag a szekrényemből ősszel a télikabátot és a 25E forintos bakancsot úgy vettem ki, hogy vastagon volt rajta a penész (bőr mind a kettő), illetve a szekrény felső részében levő bőrkesztyű is durván penészes volt...mit lehet ilyenkor tenni? vettem 6ezer forintért egy ceresit páramentesítőt, abban bízok most..drágább cuccra nincs lehetőségem,, illetve reménykedem abban, hogy napi kétszer 5 perc szellőztetés használni fog.
Rendes párátlanító gép (nekünk 50 ezerért sikerült szerezni, szerintem úgy napi 10 l/nap fölötti kell egy kis garzonba is, ha komoly a helyzet) kell ilyenkor, a kis vackok (akár a kicsi elektromos párátlanítók) annyit se szednek ki a levegőből, amennyit belelélegzel... Persze az ok megszüntetése lenne a tuti.
Persze csak tippelem, hogy sok pára van, tehát a falból jöhet, jelentős utánpótlással... A szellőztetés nem sokat ér, hamar visszapótlódik a pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!