Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnám minnél elöbb...

Hogy tudnám minnél elöbb eladni az építési telkemet?

Figyelt kérdés

A telek fejér megyébe van egy kisebb település.Már kitettük a telekre a táblát kiplakátoztuk a faluba és a környéken is újságba is hirdetjük,de senki nem jelentkezik:(

Tudom hogy válság van most nem nagyon építkeznek:(

De hátha nektek van valami jó ötlet.

2010. jan. 26. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem adod nagyon áron alul, nem tudom lesz -e jelentkező. Esetleg ügynökséget próbáljatok meg.
2010. jan. 27. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már 4 éve hirdetek egy telket, de a kutyának se kell. Ha bent a nagyvárosban lenne, akkor igen, de falvakban nem.
2010. jan. 27. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon olcsón kell adni. Máshogy ez most megy. Pl. nálunk is észrevettem, hogy ami két éve 15 milliós telek volt, azt most 8-9 millióért akarják adni, ami még mindig sok. Sajnos most tényleg nem építkeznek, nincs miből. Hitelt sem tudnak felvenni.
2010. jan. 27. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Van egy oldal és gondolom még sok ilyen van, ahol ingyen is hírdethesz. Én ezen hírdetem a lakásom:

www.ingatlan.com

Még csak tegnap raktam fel, így nem tudok beszámolni arról, hogy mennyire sikeres.

2010. jan. 27. 10:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszi szépen a válaszokat!

Hirdetjük interneten is legalább 10 helyen.Eddig 2 ingatlanosnál van bennt de még lehet beadjuk pár helyre,aztán egyszer csak elviszik.

2010. jan. 27. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!