Hogyan kell rozsdás sisakot kitisztítani?
Figyelt kérdés
Vettem egy régi katonai sisakot, de eléggé rozsdás. Le lehet csiszolni, vagy tisztítani valahogyan?
Valami bélésféle is kéne bele.
2014. okt. 29. 16:23
1/5 anonim válasza:
Próbáld petróleumba áztatva, nem mondom, hogy az összes rozsdát leszedi, de talán lazít rajta. Legalább egy napig ázzon. Aztán mechanikusan, de ne durván, mert esetleg kilyukad.
2/5 anonim válasza:
Kérdés milyen rozsdáról van szó.Ami már bele ette magát,vagy vak rozsdáról .Katona te sem voltál ,az egyszer biztos .
4/5 anonim válasza:
Milyen fémből készült a sisak?Esetleg használtak más fémet is a készítésekor? Vannak rozsdamaró szerek,de ezek használatakor figyelni kell a kezelendő anyag összetételére!
5/5 anonim válasza:
Én javasoltam a petróleumot, és azért nem ajánlottam a rozsdamarókat, mert lehet, hogy több kár, mint haszon. Például a RO 55 nagyon jó rozsdaoldó, és passzívál is, de mint az előttem válaszoló írta, nagyon anyagfüggő a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!