Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudom kitisztítani? Vagy...

Hogy tudom kitisztítani? Vagy mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sajnos nyirkos maradt egy üvegedényem valahogy, és sikeresen bepenészedett :/

Próbáltam már egy csomó mindent kitisztítani, de az üveg alján a rejtett szélekhez nem fér hozzá a kefe. Mivel tudnám kitakarítani??

Fontos lenne, nem szeretnék megválni az edénykémtől :/

2014. márc. 9. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Önts bele ecetet és egy pici vizet, és mikróban melegítsd fel. Ha kihűlt, akkor fogkefével hozzátudsz férni a sarkokhoz. Utána egy konyharuhát gyűrj bele, és azzal töröld ki.
2014. márc. 9. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Fém a széle és így mikróba nem tudom betenni, és magas nyaka van (alakja hasonlít a vázára) így a fogkefe nem elég hosszú :S

Jelenleg domestosban ázik, de az ahogy látom, nem segít.

Még az ecetet nem próbáltam, az lesz a következő :)

2014. márc. 9. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ecet többet ér, mint a Domestos. De tekerj vagy kötözz egy fakanál nyelére konyharuhát vagy szivacsot, vattát, az belefér az üveged nyakába is.
2014. márc. 9. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Megtettem mindent, amit ajánlottál, köszönöm.

Sajna 1-2 helyen, mintha még látnék 1-1 pöttyöt, de remélem, h már csak a szemem káprázik. Ha mégis maradt, kezdhetem majd előlröl, mert elszaporodik újra :S

Köszönöm az ötleteket.

2014. márc. 9. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2014. márc. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!