Mit tudnék tenni az ellen, hogy a laptopomon szöveget írva, gyakran össze - vissza ugrál a kurzor, mert az egérablak érzékeli a kezem mozgását?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen, ha csak kb 3 soronként nézem meg, mit írtam, kezdhetem előről, mert úgy összekeveri a szöveget, hogy egyszerűbb újra leírni. (miközben ezt írtam is így jártam)2014. okt. 27. 22:06
12/21 anonim válasza:
vagy az "Fn" gom és valamelyik f5 f6 vagy valamelyikre oda van rajzolva a touchpad jele. ezekkel tudod ki be kapcoslgatni
13/21 A kérdező kommentje:
Kedves #11 - na ez az az oldal, amiről írtam, hogy ez alapján nem tudom "bekottázni" a dolgokat, mert nálam nem úgy jönnek elő, ahogy itt írva vagyon. Pl.: mindjárt az elején : Menjek bele a vezérlőputba, aztán az ottan benne kattintsak az egér ikonra. De sehol egy egérikon - hidd el felismerném. Van kb. 10 mappa, van valami olyan is, hogy hardver -abba mentem bele, de eltévedtem - azért lenne jó, ha valaki, mint valami kisóvodást végigvezetne a rajttól a célig. Koromhoz képest nem vagyok tudatlan az informatikában - de sajna fiatal sem vagyok. Köszi előre is!!!
2014. okt. 29. 10:44
14/21 A kérdező kommentje:
Most például elbaszott ez a szar kb 5 sort, amit írtam, pedig rohattul sietnék. Nem is írom le újra - de nem igaz, hogy nem tuttok valami billentyűkombinációt, amivel ez a probléma megoldható (az Fn -essel nem jött ösze) Köszi előre is!!
2014. okt. 29. 10:56
15/21 anonim válasza:
Először is, melyik operációs rendszerről van szó? Ha Windows7, akkor:
Startmenű/ Vezérlőpult/Hardver és hang/Eszközök és nyomtatók/Itt látható egy minilaptop és egy egér ábrája. Vagyis itt van egér. Ikonra jobb egérdomb, Tulajdonságok.
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
Ki telepítette a laptopodra az operációs rendszert? Ha így vetted, akkor sem jó, ha meg valaki más telepítette, akkor nem tette fel az összes drivert (eszközillesztőt). Ezek aztán komoly bajokat okozhatnak. A cikkben leírtak az enyémre is vonatkoznak (Free DOS, Windows 8.1 driver CD), a barátom Windows7-et telepített rá és ketten vadásztunk a neten driverekre. Nem volt könnyű, ez a Lenovo G505 is eljátszotta a kurzor összevissza ugrálóst. Minden fent volt, mégis előfordult ugyanez. Telepítettünk rá reklámblokkolót (Adblock Plus) és takarítót (Ccleaner). Azok a nyavalyás cookie-k (sütik) is okozhatják, nemcsak a touchpad. [link]
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi!! - a fiam telepítette fel (ő 27 éves) - aszem felhívom, ő is szokott tudni segíteni informatikában.
2014. okt. 29. 15:47
19/21 A kérdező kommentje:
Na, a fiammal kellett volna kezdeni - küldött egy programot, amit feltelepítve működik az Fn + F6 bill kombinációval a tapipad ki - be kapcsolása.
2014. okt. 31. 01:21
20/21 anonim válasza:
Ez a tapipad drivere volt. Elfelejtette telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!