Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni az ellen,...

Mit tudnék tenni az ellen, hogy a laptopomon szöveget írva, gyakran össze - vissza ugrál a kurzor, mert az egérablak érzékeli a kezem mozgását?

Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen, ha csak kb 3 soronként nézem meg, mit írtam, kezdhetem előről, mert úgy összekeveri a szöveget, hogy egyszerűbb újra leírni. (miközben ezt írtam is így jártam)
2014. okt. 27. 22:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
kikapcsolod a touch padot
2014. okt. 27. 22:17
 2/21 A kérdező kommentje:
hát azt meg hol lehet?
2014. okt. 27. 22:37
 3/21 anonim ***** válasza:

Alacsonyabbra kell tenni a laptopot (vagy magasabbra kell ülni), akkor nem éri a hüvelykujjad a tapipadot. Amúgy tartsd az asdf-fel kezdődő sor magasságában az ujjaidat, akkor a hüvelykujjad a space magasságában lesz.

A tapipad nem a fölötte mozgó kezedet érzékeli, ahhoz hozzá kell érni, hogy reagáljon.

Másik ötlet: meg kell tanulni vakon gépelni, akkor folyamatosan nézheted a szöveget amit írsz, és egyből észreveszed a hibát.

2014. okt. 28. 09:58
 4/21 A kérdező kommentje:
#3 köszi - de nehezen megoldható, mert alacsonyan ülök. Találtam a neten is egy leírást, hogyan lehet kikapcsolni a (...szóval azt), de nálam nem úgy jöttek elő a dolgok, hogy "kotta alapján" le tudtam volna játszani.
2014. okt. 28. 10:49
 5/21 anonim ***** válasza:
milyen gép?
2014. okt. 28. 12:18
 6/21 A kérdező kommentje:
laptop Lenovo (aszem 590 v ilyesmi)és win7 van rajta
2014. okt. 28. 12:35
 7/21 anonim ***** válasza:
Használj USB-s egeret és tedd magasabbra a laptopot. Egyébként néha velem is előfordul, ez is egy Lenovo.
2014. okt. 28. 16:07
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi - #7 - nek : USB -s egeret használok, de ugye az íráskor nem tényező. Magasabbra meg nem teszem, hisz most is az a baj, hogy alacsonyan ülök és magasan van a gép. Most, ha azt javaslod, hogy üljek magasabbra, akkor inkább kiugrom az ablakon (fsz.).
2014. okt. 28. 20:08
 9/21 anonim ***** válasza:
Ki kellene kapcsolni a tapipadot, az okozza ezt.
2014. okt. 28. 20:37
 10/21 A kérdező kommentje:

"kedves" #9! - Te most szívaccc? Már az első válaszoló is azt javasolta, mint te, (csak úgy lazán)(ha meg túl száraz a bőröd, ugorj a Dunába)

Az elmúlt néhány napban arra várom a segítséget, hogy : HOGYAN????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,,,,

2014. okt. 29. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!