Lehet valamilyen úton módon településen kívül (kb 100m) vezetékes internetet beköttetni?
Sziasztok!
Olyan problémával küzdők, hogy szeretnék vezetékes internetet a mi kis otthonunkba. Most jelenleg mobil internetünk van de gyorsan lefogy róla az adatmenyiség. Ha valaki tud valamilyen ötlettel szolgálni, kérem segítsen. Válaszokat előre is köszönöm!
Az attól is függ, hogy az adott településen van-e vezetékes szolgáltató, milyen messzire van a csatlakozási pont, és hajlandó-e kiépíteni a vezetéket?
Jó lenne tudni a lakóhelyed, elég sok helyen van már mikrohullámú(nem mobil!) internet. Nekünk is -itt a tanyavilágban- ilyen van, korlátlan adatforgalommal.
én 2 hónapja adtam le a rendelésemet itt az utca elején van csak vezeték, 100m-re vagyok tőle 3 oszlop távolságra de mindig csak halasztgatják a kiépítést, lehet nem érné meg nekik.
a rendelést te is leadhatod azért, azzal nem vesztesz semmit ha látsz a közelben telefon oszlopokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!