Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha jon a kemenysepro megnezni...

Ha jon a kemenysepro megnezni a gazkazant meg a csoveket, kell fizetni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell azonnal, mivel többnyire váratlanul jönnek. Kiállítja a csekket. Mellékesen megjegyzem, én tavaly elhajtottam, azóta nem jött. :-) Sosem jött megfelelő időpontban, de azt mondta 1 perc. Erre én mindig megkérdezem, hogy 1 perc alatt mit tud nyújtani, amiért én kifizetek 7.000 Ft-ot? Legutóbb kirángatták a vaskandalló csövét és összekormozták a frissen festett falat, de azt nem vették észre, hogy van a csövön egy kis ajtó, amit csak ki kellett volna nyitni. Köszönöm, de ezt én is megtudom csinálni.
2014. okt. 1. 09:18
 2/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod.igen varatlanul jonnek ha meg nem tudja megnezni mert nincs otthpn senki akkor jon a buntetes.
2014. okt. 1. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk 1.500.- Ft-ot kell fizetni kp-ben. Ha nem fizetsz, akkor az Önkormányzat megbüntet.

A gázkazánt nem ő nézi, ahhoz gázszerelő kell.

2014. okt. 1. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
A kéményseprőnek a kémény állapotát,húzatát kell vizsgálni .A fűtési berendezésekhez,csövekhez semmi köze .
2014. okt. 1. 12:30
 5/7 A kérdező kommentje:
jott es mondta hogy kemenysepro.megnezte a szenmonoxidot azr hiszem alairtam es mondta hogy kuldi a csekket.
2014. okt. 1. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
1. voltam. Ezt nem értem, mire jön a büntetés és miért? Mert váratlanul jött és Te nem voltál otthon? Én még soha semmilyen büntetést nem kaptam, az idén is már láttam őket párban kavarni az utcában. Épp akkor álltam ki a kocsival, így aztán nem is nagyon igyekeztem vissza. Azóta sem láttam sem kéményseprőt, sem büntetést.
2014. okt. 1. 14:40
 7/7 A kérdező kommentje:
egyszer volt de "nem tudott bejutni" hozza kell tennem itthonvagyok egesz nap.aztan bedobott a postaladaba egy papirt, hogy ekkor es akkor jon, ha nem tudja megcsinalni az eves ellenorzest 5000-30000ft-ig terjedo buntetes.de arra nem gondolnak hogy van aki dolgozik?
2014. okt. 1. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!