Milyen téli paplant érdemes venni?
Figyelt kérdés
Téli paplant szeretnék venni, és tanácstalan vagyok, természetes vagy poliészter töltetűt vegyek. Közepes árkategóriás paplant szeretnék venni,de mindenképpen jó minőségűt.2014. szept. 22. 18:26
1/6 anonim válasza:
Paplan helyett jó minőségű birka gyapjú takarót ajánlanék .
Amilyet Erdélyből hoznak be .Ehhez a Jyskben lehet vásárolni Ledicia thermo takarót .Ebből akár 2 is .Még a fűtetlen szobában sem fázol alatta .
2/6 anonim válasza:
Nekünk gyapjútöltésű paplanjaink vannak, nagyon beváltak.
3/6 anonim válasza:
Én tollpaplant vennék, az jó meleg, ropogós, kényelmes. Persze csak ha nem vagy allergiás.
4/6 anonim válasza:
Nekünk is pehely paplanaink voltak,de sokkal jobb az amit
1 esként írtam .Lényegesen jobb .
És nem bolt paplanok voltak azok sem .
5/6 anonim válasza:
nekünk pehely és gyapjú van, mindkettő nagyon jó, befülledni nem lehet, ellentétben a műszáltöltettel.
6/6 anonim válasza:
Ki mit szeret, ez is szempont.
Nálam a pehelypaplan a favorit, anyum viszont utálja, mert nem simul rá, ő a nehezebb anyagot kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!