Vérfoltot hogyan mossam ki a ruhámból?
Figyelt kérdés
Nem friss a folt. Köszönöm a válaszokat.2014. szept. 21. 14:06
1/5 anonim válasza:
Denk mit folttisztító szappan a Dm-ből.
A beszáradt foltot áztassuk legalább egy órát hideg, esetleg enyhén langyos vízben. A foltot szórjuk be sóval, dörzsölva mossuk át, és ismét sózzuk és hagyjuk a sót ragálni szintén egy órát. Utána dörzsölve mossuk, ha kell a műveletet ismáteljük meg.
Egyszerűbb a megoldás, ha módunkban van olyan tisztítószert használni, mint a kórházi mosodákban használnak. A nevét nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Eesetleg még a peroxid és ammónia segíthet. De a színes és a szilonos anyagoknál ez nem használandó.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. szept. 21. 15:26
4/5 anonim válasza:
Épp ma mostam ki a lepedőt és a matracvédő huzatot, mert reggelre nyoma lett a menstruációmnak.
Én egyszerűen bekentem egy kis Vanish-sel, és beraktam 60 fokra. A folt már megszáradt, mire észrevettem reggel, tehát nem friss folt.
Gyönyörű fehérre mosta, épp most teregettem ki.
5/5 anonim válasza:
Áztasd be mosószódás forró vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!