Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik mostanaban ujottak fel...

Akik mostanaban ujottak fel furdoszobat, mennyibe kerult?

Figyelt kérdés

Tudom, ez igy nagyon "tag kategoria", hisz vannak kicsi, nagy, és luxuxfurdoszobak, de érdekel :) ( Lassan esedékes nalunk is). Menyibe kerult, milyen munkalatokat kellett elvégezni, melyik régiorol van szo?

Koszonom szépen elore is a valaszokat! :)

2010. jan. 19. 10:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Miénk se valami nagy, viszont hosszú és keskeny, úgyhogy nem is lehetne ilyen jól megcsinálni, mint a tiéd semennyiből sem.

Ezt a hülyeséget! Nem is értem, egyik helyen mindenki vergődik, hogy mekkora szegénység van, licitálnak egymásra kinek szarabb, másik helyen meg leszólnak mindenkit, aki nem lapátolja a pénzt mindenfélékre, és "csak" kétszázezret költ a fürdőszobára.

2010. jan. 19. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, nekem Wc-t nem kell cserélnem, mert az nem a fürdőben van:o)
2010. jan. 19. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:

mindent kicseréltünk, az egész újra lett csempézve. csak direkt más színű a zuhanykabin :)

eredetileg úgy lett volna, hogy alul nari, felül sárga, csak amikor a burkoló odatette megmutatni, akkor nagyon nem jött be.

aztán kitaláltam, h legyen a zuhanyrész nari, a többi sima sárga. az összes barátnőm hasra van esve tőle :) nekemis nagyon tetszik :)

és köszi annak, aki megdícsért. szerintem sokkal menőbb dolog kevésből kihozni a tutit, mint azzal hencegni, hogy egy lakás árát elvertem csak a fürdőre....

2010. jan. 19. 13:54
 14/19 A kérdező kommentje:

Làtom jo kis forum alakult ki a 200 as vàlaszolo furdoszobàja korul,de tény hogy nagyon jol néz ki, ad pàr otletet !!

bevallom toredelmesen, elsore valami pillanatnyi elmezavar miatt a 2 kilot 2 millionak olvastam, még csodàlkoztam is, hogy " jéééé, van aki megengedhet 2 millios furdot":D

2010. jan. 19. 16:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Panelban mi kb. 100-150 ezret költöttünk rá.

Új csempe és járólap, a kádat újra festettük, a kád aljára ytong lett berakva, a mosdó már régebben ki lett cserélve. A fürdőbe új kiegészítőket az IKEA-ban vettük meg, ott tök olcsón van törölközőtartrtó, stb.

A wc kagyló lett még kicserélve és ott is a járólap.

(külön van a wc, de egy stílusban lett megcsinálva.)

2010. jan. 19. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:

A 18:08-as vagyok, remélem jól linkeltem, a járólap sötétbarna, nagy téglalap alakú, fehér fugával:

[link]

2010. jan. 19. 18:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Wooow de szép ez is !!! Sok idot vett igénybe a felujitas?
2010. jan. 19. 18:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekünk egy ismerős csinálta (persze nem ingyen) és nem kapkodta el, volt hogy "azon kaptam", mikor melóból hazaértem, hogy a konyhában ücsörgött, kávézott és a munka a reggelihez képest nem haladt sokat. Kb. 2 hét volt így, de 1 hét is elég lett volna. A kád volt a rossz, hogy festés után nem lehetett használni 3 napig, addig száradt. Már nagyon vártam, hogy vége legyen. A csempe, ugye le lett verve, az iszonyat porral járt, a szobaajtókat körül fóliáztuk, de jó is volt, mert olyan nagyon apró, finom por szállt és mindent belepett. Így is nagyon sokat kellett takarítani, mire mindent áttöröltem.
2010. jan. 19. 18:44
 19/19 anonim ***** válasza:

uhh, hát a por, meg a kosz az tényleg eszméletlen volt. már az egész ház utált, mert a munkások széthordták a talpukon. a közösképviselő naponta 5x csöngetett be, h mikor leszünk már kész, stb...

ezért jó, ha van annyi kessed, hogy egyszerre újítsd a lakást.

köszi a dicséreteket, örülök, h tetszik a füriszobám.

a kétkilós :) kétmilla az egész lakás felújításra ment el amúgy :)

2010. jan. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!