Cseréltetett mostanában valaki bejárati ajtót, müanyagot?
Hátha ez is segít valamennyit:
Nem cseréltettem, hanem cseréltem saját kezűleg. És nem műanyagra, hanem fára. A természetes anyagokat jobban szeretem. Éppen ezért lett az ajtó is színtelen lazúrral kezelve, hogy megtartsa még a fa természetes színét is.
Végig üvegbetétes, mert nálunk irtó sötét az előszoba, máshonnan nem jön be fény és szerencsére nem közvetlenül az utcára nyílik, hanem a teraszra, kertre. Onnan még pár méter van a kapuig. A reflexiós üvegnek az az előnye is meg van, hogy látom, hogy ki csenget a kapuban mielőtt még ajtót nyitnék.
100e volt az ajtó, 20e hozzá pluszban egy normálisabb zárbetét a gagyi gyári helyett.
A beépítés ehhez képest jelentéktelen összeg, pár ezer Ft: egy zsák vakolat, purhab, csavarok, műanyag ékek.
Ja és a festék! Gyárilag csak valami gombásodás elleni szerrel kezelték le, egyébként natúr. Sadolin alapozú + Sadolin UV extra színtelen lazúr. Ez is kb 5000-ből megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!