Ha rokon lakott a lakásotokban és volt gy kreol nője ti lecserélnétek a zárakat?
Kicsit mintha rasszista volnál.,de mindegy..
Én lecserélném a zárat, ha csak a romon lakott volna ott mindenféle kqpcsolat nélkül is. Nálam ez alap.
A rácsos ajtóra egy közepes minőségű,3kulcsos zárbetét 2,5ezer körül van,azt Te is ki tudod cserélni.
A hevederzárhoz felénk névreszóló,sorszámos spec.fúrt kulcsos, betétet szoktak használni,MABISZ-elfogadottat,amit másolni is csak személyivel lehet.
Ha ilyen van most a hevederben,nem biztos,hogy lemásoltat(hat)ta.
Azt azért egy szakemberre bíznám.
Ha legalább a rokonban bízol, kérdezd meg, van-e még kulcs, és kérd el tőle.
Vagy csak csináltass egy plusz zárat, és kérd meg az új lakót, hogy 2-t használjon, amiből az egyik az új legyen.
Valami masszív és olcsó. Nagyjából..
Nem kell feltétlen kicserélni. Am bőrszín sztem nem számít, viszont az h külföldi és tök ismeretlen, az inkább. De kérdezd meg, biztos elmondja ha adott neki kulcsot.
Ha nem őszinte, akk fizettesd ki vele a zárcserét..
Ha meg elhiszed neki h nem adott senkinek kulcsot, akk nem szükséges az egész feljhajtás... :)
A "kreol" tudjátok mit jelent? Nem cigányt. Nem négert. Barna bőrt. Ennyi. Én teljesen magyar vagyok és a családom az átlagnál kissé barnább börű. Miért? Fingom sincs az egyik nagyapám osztrák volt, de német is volt köztük. Igazából tök mindegy. De eléggé zavaró ilyet olvasni.
De ha cigány lennék vagy néger akkor is kikérném ezt magamnak. Nem lehetsz valami okos ember.
De a kérdésedre válaszolva ha egy idegen ember kulcsot kap a házamhoz akkor én mindenképpen lecserélném a zárat. Egy szőke,kék szemű idegen után is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!