A mosógép rettenetesen bűzlik. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Eddig minden ok volt, de néhány ruha büdi volt mosás után. Kipróbáltam az ecetes mosást, vagyis 90 fokon egy teljes mosás, de csak ecettel. Az eredménye nem győzött meg, de kimostam egy pólót, hátha megjavult. Hát nem, sőt, a pólónak is szörnyű szaga volt (pedig tisztán tettem be). Ezután az egész mosógépet átmostam (felül be a víz, alul ki :) ), jöttek ki nem túl jó szagú (kosz?) darabkák, de nem sok, és egy idő után már semmi nem jött. Tegnap 20 órától nem ment a mosógép eddig (még most sem megy), de, mint a kérdésben olvasható, rettenetesen bűzlik. Mit tanácsoltok/javasoltok?2014. szept. 9. 15:02
2/5 anonim válasza:
egy infós linket kihagytam
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__3774677-bev..
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kipróbálom a tanácsokat, hátha segítenek.
Utolsó: ez a gép elöltöltős, ugye? Amiről szó van, az felül, szóval ha a kérdésre igen a válasz, akkor ez nemigen okozhat gondot.
2014. szept. 9. 17:16
5/5 anonim válasza:
Bármelyik vegyi üzletben lehet már kapni mosógéptiszító löttyöt. Azt próbáld meg.
Mi például az aldis mosogatógép-(nem elírás!)tiszítót tesszük bele,csak nem flakonnal együtt,mint a mosogatóba kell,hanem felvágjuk,és beleöntjük a dobba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!