Házi vízműt kötem be és viznyomásom tökéletes de habzik a vizem mintha tusfűrdő lenne a vízbe . Ara gondoltam lehet valamelyik öszetételnél farsotsziv hat? Atól lehet habos a viz? Találkozot valaki ijenel:
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 21:19
1/2 anonim válasza:
Vedd le a csapról a perlátort és nem fog habzani a víz!
Segítek, ez a perlátor:
Hogy tud valaki 30 évesen ilyen szarul írni?
2/2 anonim válasza:
"Az üzenet küldője: farkas zoltán84
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 07:27
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Házi vízműt kötem be és viznyomásom tökéletes de habzik a vizem mintha tusfűrdő lenne a vízbe . Ara gondoltam lehet valamelyik öszetételnél farsotsziv hat? Atól lehet habos a viz? Találkozot valaki ijenel:
"Vedd le a csapról a perlátort és nem fog habzani a víz! Segítek, ez a.."
Az üzenet témája: válasz
Az üzenet szövege: hogy vannak pofátlan emberek akik ismeretlenül beszólogatnak de csak a pc mögül na élvezétek azt!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!