Másoknak is ilyen nehéz volt vidékről átszokni Pestre?
Én viszonylag jó helyen lakom, az Erzsébet királyné útján. Nappal elég forgalmas, éjjel már többnyire csendes.
Imádok itt élni, nagyon jó volt felköltözni vidékről. Egyébként is szeretem a mozgást, a nyüzsit, az életet, úgyhogy ez passzol hozzám :)
A belvárosba egyébként nem is nagyon költöznék, vagy ha igen, semmiképp sem forgalmas út melli, mint pl. a kiskörút, Rákóczi út, Bajcsy-Zsilinszky, Üllői, stb. Vagy ha igen, akkor csak befelé néző lakásban.
A nővérem egyetemista korában a Ráday utcában volt albérletben, nagyon jó volt: belváros, mégis csendes.
Ha a belvárosban is laksz, próbálj valami csendesebb helyen lakást keresni, vagy ha már valami forgalmas út mellett lyukadsz ki, nézzen a lakás befele, az nagyon sokat számít.
De én általában nem ajánlom, hogy a nagykörútnál beljebb költözz, elég, ha a mellé a tömegközlekedési vonal mellé költözöl, amivel a legegyszerűbb a munkahelyre bejutni. Tehát ha pl. közel dolgoznék az Astoriához, akkor az Örs vezér tere környékén néznék lakást. Ha a Mester utcánál lenne a munkahelyem, akkor Pesterzsébeten nézelődnék. Ha a Keleti környékén dolgoznék, akkor Zuglóban vennék ki albérletet. Én így gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!