Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sajnos anyosomékkal lakunk és...

Sajnos anyosomékkal lakunk és nincs pénzünk sajnát lakásra. Az átlagnál jobb körülményeink vannak de lakásra most nincs mód. Fiatalok vagyunk a párom dolgozik én gyedet kapok. Milyen modjaink vannak hogy végre a saját életünket élhessük?

Figyelt kérdés
Kb.200ezer forintbol élünk. Abbol lehet albérletbe menni? Budapesten lakunk
2008. aug. 5. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem tudod,hogy milyen módok vannak arra,hogy elköltözzetek. Ezt nektek kell megbeszélni ,mit tudtok bevállalni.

Nem ismerem Bp-n az albérlet árakat, de szerintem fel érnek egy törlesztővel, és akkor még inkább azt fizeted nem? Nem könnyű ennyiből megélni. Nem tudom a rezsihez beszálltok-e vagy ezt hogyan oldjátok most meg.

Mind a lakásvásárlás mind az albérletbe költözés lehetőségeit először nektek kell végig zongorázni megbeszélni, aztán meg ha anyósék segítőkészek velük is érdemes beszélni. Tudom nem lehet könnyű ott lakni. de lehet még egy kicsit megérné?

Szóval nektek kell tudni ,mit és hogyan akarjátok. Nem nekünk megmondani.

2008. aug. 5. 13:33
 2/2 anonim válasza:
100%
Gondolom min. másfél szobás lakásba mennétek. Viszont legyen berendezve is, hogy arra se kelljen költenetek. Ez sajnon pesti viszonylatban min. 50 ezer forint. Ill. attól is függ melyik kerületben veszitek ki, ill. tégla vagy panel. de kb. ennyire lehet számítani. + a rezsi...és ugye az albérlet tényleg ablakon kidobott pénz. lehet érdemes lenne keresnetek egy befektetési tanácsadót aki el tudja nektek mondani a bankok kiskapúit egy kedvezményes hitel miatt, amint fel tudnátok venni lakásvásárlásra. sok sikert
2008. aug. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!