A szemközti óvoda felújítását reggel 7 órakor kezdik légkalapáccsal, betontömbök konténerbe pakolásával. Nem kellene megvárni legalább a 8 órát?
Tudom, h muszáj, és annak ellenére, h nagyon idegesítő, elviselem. De reggel 7-től???? 7-17-ig mást se hallgatunk egész nap. Pedig már az ablakokat is becsuktam. Nincs erre valami szabályozás, h hány órától szabad ilyen nagy hangerővel dolgozni és egy nap hány órát összesen? Családi házas övezet, a konténerjük kb 10-15 m-re van az ablakunktól.
Ja, a kislányommal vagyok itthon, GYED-en. Szerencsére őt nem zavarja, ölni tudnék különben, de nekem már döng a fejem.
mindenütt -panelben,lépcsőházban,stb-el kell viselni,ha a szomszédban felújítás van,
-türelem,ennek egyszer vége lesz és kész,
Az Önkormányzatnál kérdezz rá a helyi szabályozásra. Ha nem szabad 7-től csinálni, akkor a Jegyző az illetékes, birtokvédelmet kérhetsz nála.
De szerintem mire intéznél valamit jogi úton, addig tuti kész is lesznek a bontással, így okafogyott lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!