Hisztek a vízerek káros sugárzásában? Ha igen akkor írnátok nekem? Kicsit tanácstalan vagyok!
Figyelt kérdés
Olvastam hogy a vízerek felett szeretnek a macskák tartózkodni, de ugyanakkor ha az ágy is vízér felett van akkor ott nem lehet normálisan aludni!
Na mármost nálunk a helyzet a következő: A macskánk elég sokat fekszik az ágyamon akár több ideig is. De én ugyanakkor nagyon is jól tudok ott aludni. Szerintetek lehet ott valami? Köszi
2010. jan. 9. 22:02
1/7 anonim válasza:
Felejtsd el ezeket a marhaságokat.
2/7 anonim válasza:
jóég. miért kell mindent elhinni? epic...
3/7 anonim válasza:
Szerintetek lehet ott valami? --> a macskád
4/7 anonim válasza:
A macska mindenhova fekszik, ami puha vagy meleg, a barátom földre dobott ruháitól kezdve az ágyon át az ölembe...
5/7 anonim válasza:
22:48! ebből az következik, hogy a. a macskák a vízerek felett járkálnak csak, képtelenek másfele menni, b. a vízér puha. nehéz döntés. egyébként is, azmiaz a vízér?:D vmi feng-shui baromság?
6/7 anonim válasza:
A macskás dolgot teljesen üres lakásra értik. Naná, hogy szeret egy jó puha ágyon henyélni! :) Igazi maccs! Ha jókat alszol az ágyadban, ne keress semmi olyasmit, amivel elronthatnád az álmodat! Jó éjszakát, nem hinném, hogy bármi baj van az ágyaddal!
7/7 anonim válasza:
Vannak olyan pontok, pl a hartmann vonalak kereszteződése, vizerek, amik negatívan befolyásolják hosszú távon az egészséget. Ezeket ki lehet mérni. Mindenesetre, ha valaki rosszul alszik, fáradtan ébred mindig, érdemes változtatni az ágy helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!