Mennyivel szamoljak minimum havonta?
Nem tudom ugyan melyik országból kivánsz haza települni, de ha tőlünk nyugatabbra vagy, akkor még eszedbe se jusson. 14 éves csúcson a munkanélküliség, megszorítások, stb...
Egyébként ha nem csak tengődni akartok, 120-150ezer simán kell, de még akkor sem vagytok jómódúak, de valóban településtől is függ...
Akkor fasza, korszerű lakásban laksz és kajak keveset eszel. Holnap írok egy részletes számfejtést...
(amit írtál az átlagembernek már-már sience fiction)
Egyetértek a harmadik válaszadóval.
Az első mondatodra válaszolnék csak.
NE GYERE !
Inkább csinálj helyet nekem is odakint.
Otthon se a regi mentalitas var rad,szolok elöre*
Vigyazz a helyedben nem mennek sehova.Ott kinnt egyengetnem sorsomat,legfeljebb egy normalisabb nyugisabb faluba költöznek,de hogy haza magyar orszagra.
Ne tolj ki magaddal*
No, mint tegnap írtam, ma leírom részletesen a havi költségeimet, ami minimálisan kell nekem a megélhetéshez, aztán az extrákat:
Fűtés + 5 m3 melegvíz : 18000,- (energiatámogatással, anélkül több lenne) nyáron csak 5000-6000 (a melegvíz miatt)
Közösköltség(panellakás) : 9500,- (ebben van kb 5 m3 hideg víz, plusz valami renoválási díj)
Villany : 6500,-
Ehhez jön negyed évente kb 4500,- gáz számla
Ennyi kell a lakás fenntartáshoz, ez gázszámlás hónapban, plusz télen, tehát a legextrémebb esetben : 37500,-
(Erre nekem jön még 30000,- albérleti díj)
Extrák :
kábeltévé (nekem ugyan nincs) : min 3000,-
telefon : min 3000,-
internet : kb 4000-5000,-
kocsiba benzin : 10000-15000,-
negyedévente kötelező : 6000től a csillagos ég, autótól és lakhelytől függően
VAGY : BKV havi bérlet 9400,- diák 3700,-
ÉLELMISZER: egy kiló hús 700-1500 átlagosan
kenyér : 250 per kilogramm
tej 1,5% : 150 per liter
krumpli: kb 100 per kilogramm
5 liter étolaj 1500,-
Hirtelen ennyi jut eszembe, ha valami kérdésed van írj!
( felpontozni nem szégyen :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!